Kurv
Min Side

Et forsikringsfællesskab for dig, der har pension i PFA

Fra 2020 til og med maj 2024 samarbejdede vi med PFA om at tilbyde alle med pension hos PFA de samme gode forsikringer, som resten af vores forsikringsfællesskab har glæde af. Samarbejdet er ophørt pr. 1. juni 2024, og LB Forsikring til PFA er derfor lukket for nye medlemmer. Intet er ændret for dig, der allerede er forsikret i LB Forsikring til PFA. Her er dækninger, priser og service den samme som altid.

Bedst i test – og til at stå sammen
Vi er stolte af vores kåringer hos Tænk og mindst lige så stolte af vores loyale medlemmer. Vi er et fællesskab, hvor mange bliver år efter år, og det belønner vi med loyalitetsrabat, så ofte vi kan.

Vi dækker hinanden
Vores forsikringsfællesskab er for udvalgte faggrupper, foreninger og deres nærmeste familie for at sikre et stærkt fællesskab, hvor vi dækker hinanden og står sammen i tykt og tyndt. Og vi er 100 % medlemsejet.

Se alle forsikringer
Mand og kvinde på dansk strand, hvor rejseforsikringen også dækker i tilfælde af ferie i Danmark.

Lukket for nye medlemmer – prøv venligst en anden vej ind i fællesskabet

Vores samarbejde med PFA ophører 1/6-24 og lukker derfor for nye medlemmer. Du er velkommen til at blive forsikret hos os som medlem i et af vores andre brands. Fællesskabet er det samme, og der er mere end 500 veje ind – fx gennem dit job, uddannelse, familie eller forening.
Find din vej ind

Du kan være medlem, så længe du er kunde i PFA

Ring eller skriv til os
Familiemiddag i stuen hvor indboforsikringen dækker familiens indbo og ansvar.

Hvad betyder 100 % medlemsejet?

Når du er forsikret hos os, bliver du medlem i et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at de penge, der kommer ind, arbejder til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Og udbetaler endda også loyalitetsrabat årligt, så ofte vi kan. Målet er altid at sikre dig den bedste dækning til en skarp pris. Og god service og tillidsfuld skadebehandling.

Du kan roligt blive hos os

Hver dag gør vi os umage for at tilbyde dig de bedste forsikringer til prisen. Og når vi igen og igen vinder Bedst i test hos Tænk, er det et udtryk for, at du både får gode dækninger og gode priser hos os. En vigtig tryghed for dig at have i ryggen, sammen med selve forsikringen.

Se alle vores kåringer

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er 'barn af medlem'?

Hvis du er under 31 år, kan du blive forsikret hos os, hvis enten din mor, far eller begge har mindst en forsikring hos os i dag. Du skal bare oprette forsikringen, inden du fylder 31 år.

Du kan købe alle vores forsikringer bortset fra vores studieforsikring, som du kun kan købe, hvis du selv har en faglig tilknytning til enten Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring eller Runa Forsikring.

Ring til os, hvis du er i tvivl om noget.

Kan jeg fortsætte som medlem, hvis jeg ikke længere er kunde i PFA?
Du kan kun være medlem i LB Forsikring til PFA, så længe du er kunde i PFA. Det betyder, at vi opsiger dine forsikringer hos os, hvis du stopper som kunde i PFA.
Min søn/datter flytter hjemmefra. Kan han/hun købe sine nye forsikringer hos jer?

Vi kan godt forsikre dine børn, så længe de køber forsikringen, inden de fylder 31 år, og du har en aktiv police hos os.

Læs om mulighederne for medlemskab til børn.

Min samlever vil gerne rykke sine forsikringer til jer. Er det muligt?

Vi vil meget gerne tilbyde forsikringer til din partner. Kontakt os, så skal vi sørge for at finde den bedst mulige løsning til jer.