Kurv
Min Side
Veninder går en tur i skoven, hvor ulykkesforsikringen dækker i tilfælde af ulykke.
Både til fysiske og psykiske problemer

Både til fysiske og psykiske problemer

Fra stress til sportsskader. Vores sundhedsforsikring hjælper dig på vej

Vores sundhedsforsikring dækker bredt ved sygdom og skader, både psykiske og fysiske.

Du får hurtig hjælp og kan fx få dækket udgifter til undersøgelse og behandling hos en psykolog, fysioterapeut, kiropraktor, osteopat og speciallæger. Med en privat sundhedsforsikring hos os er hjælpen lige om hjørnet, og du får personlig vejledning hele vejen. 

Du kan købe den her på siden til 573 kr./år (barn) og 2.565 kr./år (voksen).

Bestil til dig eller dit barn
Veninder går en tur i skoven, hvor ulykkesforsikringen dækker i tilfælde af ulykke.
Både til fysiske og psykiske problemer

Både til fysiske og psykiske problemer

Kortere ventetid

Undersøgelse eller behandling inden 10 hverdage.

Personlig vejledning

Din egen sundhedsnavigator vejleder dig telefonisk.

Det fysiske

Dækker fysioterapi hos behandler eller online, kiropraktik og akupunktur m.m.

Det psykiske

Få hjælp til psykiske lidelser fx stress, angst og misbrug.

Vores sundhedsforsikring dækker:

Standarddækning

Hurtig udredning og behandling

Du får hurtig udredning og behandling i offentligt eller privat regi og er sikker på at komme til undersøgelse eller blive behandlet inden for 10 hverdage, efter at Dansk Sundhedssikring, som vi samarbejder med, har godkendt et forløb. Vi dækker udgifter til undersøgelser, speciallæger, medicinsk og kirurgisk behandling samt følgeudgifter til fx genoptræning og diætist.

Personlig vejledning
Du får personlig vejledning under hele forløbet af din sundhedsnavigator. Det er en fagperson, som løbende rådgiver dig telefonisk.
Behandling af muskler, led, knogler m.m.

Du kan få dækket udgifter til behandling, fx fysioterapi, kiropraktik, akupunktur, zoneterapi og osteopati – med mulighed for selv at vælge din behandler.

Fysioterapi kan også foregå online, hvis det er relevant i din konkrete situation, fx pga. skadestypen, varighed og omfang.

Behandling af psykiske problemer

Du kan få dækket udgifter til behandling af psykiske problemer, hvis du fx har brug for hjælp til angst, depression, mistrivsel, sorg eller akut krisehjælp.

Hvorfor vælge en sundhedsforsikring?

Fysiske og psykiske problemer kan opstå ud af det blå, lige midt i hverdagen. Får du brug for hjælp, kan det gøre en stor forskel at have en privat sundhedsforsikring, der dækker udgifter til både psykiske og fysiske problemer.
Pige i telt, hvor rejseforsikringen også dækker campingferie.

Børn skal have deres egen sundhedsforsikring

Når det gælder børn, er hurtig behandling og personlig vejledning mindst lige så vigtig – hvis ikke mere. Ligesom med børneulykkesforsikringen skal børnene have deres egen børnesundhedsforsikring.

Læs om børnesundhedsforsikringen

Har du allerede denne forsikring?

Hvis du vil tjekke eller ændre dine dækninger, kan du logge på Min Side og se dit forsikringsoverblik. Forsikringen her på siden kan være en anden version end den, du har. Og det kan betyde, at dækninger, der fremgår her på siden, ikke er i din forsikring. Eller at du har dækninger i din forsikring, som ikke fremgår her.
Log på Min Side

Find svar i FAQ

Skal jeg fortælle jer om mit helbred?

Nej, du behøver ikke give os oplysninger om dit helbred, når du køber vores sundhedsforsikring. Bemærk dog, at der kan være en karenstid, efter forsikringen er trådt i kraft. Læs mere i punktet 'Hvor hurtigt kan jeg bruge min sundhedsforsikring?' 
Hvem kan købe en sundhedsforsikring?

Alle medlemmer, der er under 60 år, kan købe en sundhedsforsikring hos os. Din sundhedsforsikring ophører, når du fylder 70. Du kan købe sundhedsforsikringen, hvis du er bosiddende/har adresse i Danmark.

Børnesundhedsforsikringen er for børn under 21. Husk, at voksne børn af medlemmer kan melde sig ind som 'barn af medlem', hvis blot en forælder stadig er medlem, og barnet endnu ikke er fyldt 31 år. De voksne børn kan derefter være forsikret hos os, så længe de ønsker – uanset forælderens medlemskab.

Hvordan bruger jeg min sundhedsforsikring?

Anmeld din skade på Min Side eller ring til Dansk Sundhedssikring på 20 75 72 27 (hverdage kl. 8-17 og weekender kl. 9-12).

Anmelder du en skade, hvor du har brug for fysioterapi eller anden hjælp til muskler, sener, knogler og led, behøver du ikke altid en henvisning fra din egen læge.

I mange tilfælde kan din sag behandles ud fra din beskrivelse af problemerne.

Husk, at Dansk Sundhedssikring altid skal godkende undersøgelser eller behandlinger, før du starter dit forløb.

Kan jeg trække sundhedsforsikringen fra i skat?
Nej, du kan ikke trække den pris, du betaler for din sundhedsforsikring, fra i skat.
Hvor hurtigt kan jeg bruge min sundhedsforsikring?

Du kan tidligst blive undersøgt og behandlet, når forsikringen har været i kraft i 3 måneder. Ved behandling for misbrug er det efter 6 måneder.

Allerede kendte lidelser
Der er en karenstid på 2 år for lidelser, som du allerede er bekendt med, og som er opstået, før forsikringen trådte i kraft. Det betyder, at behandling af netop disse lidelser ikke er dækket de første 2 år. Når du har haft din sundhedsforsikring i 2 år, er lidelserne dækket. 

Har du haft en sundhedsforsikring et andet sted?
Kommer du direkte fra en anden sundhedsforsikring med tilsvarende dækning, nedsætter vi karens med det antal dage, du var dækket af din forrige sundhedsforsikring. Læs mere om karens i vilkårene herunder.

 


 
Hvad betyder behandlingsgaranti på 10 hverdage?
Det betyder, at du er garanteret forundersøgelse eller behandling senest 10 hverdage efter, at vi har fået de oplysninger, vi skal bruge for at kunne godkende undersøgelsen/behandlingen. Garantien kan dog blive forlænget, hvis storkonflikter eller epidemier, som fx COVID-19 eller strejker, begrænser kapaciteten i det offentlige og/eller private sundhedsvæsen.
Hvad koster en sundhedsforsikring?

Sundhedsforsikringen til voksne koster 2.565 kr. om året (2024). Til børn koster 573 kr. om året (2024).

Hvordan forsikrer jeg mine børn?

Du kan købe en sundhedsforsikring til dit barn under 21 år for 573 kr./år (2024) her på siden.

Er dine børn over 21 år og under 31 år, kan de blive forsikret hos os, så længe du har en aktiv forsikring, når de melder sig ind. De skal blot vælge ’barn af medlem’, når de køber forsikringen.

 

Ring til os, hvis du har spørgsmål. Eller bestil et opkald

Du kan også købe sundhedsforsikringen her på skærmen

Køb forsikring her

Vilkår for sundhedsforsikring

Se oversigt over dækninger m.m.

Produktinformationsdokument (PID) Sundhed
Download pdf

Se nyeste vilkår til sundhedsforsikring

Har du allerede vores sundhedsforsikring, så log på Min Side for at se dine vilkår.
Download pdf