Husforsikring

Med en husforsikring hos os er du og din familie sikret trygge rammer. Skulle der ske en skade på dit hus eller din grund, gør vi, hvad vi kan for at sikre dig hurtig hjælp og skadebehandling. 

Husforsikringen kan sammensættes med tilvalg, så den passer til dit behov. Nedenfor kan du se en komplet liste over de dækninger og tilvalg, du kan få med vores husforsikring.

Beregn pris


 

Vidste du at...

Du kan købe din husforsikring online. Det er nemt, og du får samme pris, som hvis du ringer til os

Køb forsikring

 

 

 

 

 

Hus PLUS - en tilvalgspakke

Hus PLUS er en tilvalgspakke til vores husforsikring, som giver dig en bedre dækning og bedre erstatning. Med Hus PLUS er du ekstra godt sikret ved skader forårsaget af fx nedbør.

Med Hus PLUS får du de samme dækninger som med vores basis husforsikring samt en lang række ekstra- og udvidede dækninger.

Nedenfor kan du se nogle af de ekstra fordele, du får med Hus PLUS.

Beregn pris

Du kan være forsikret hos os, så længe du er kunde i PFA

Ring 33 48 52 62

Gratis bolighjælp med vores husforsikring

Telefonisk rådgivning

På bolighjælpslinjen: 46 97 50 31 kan du få rådgivning og hjælp ved forhold, der kan udvikle sig til større skader, fx væltede træer eller vandskader, som kræver affugtning.

Hjælp til at forebygge skader

Vi vil gerne hjælpe dig med at forebygge skader eller minimere deres omfang. Derfor får du gratis bolighjælp, når du har din husforsikring hos os.

Psykologisk krisehjælp

Du og din husstand kan få psykologisk krisehjælp i op til et halvt år via Falck fx ved større brand- og eksplosionsskader eller ved skader med fare for menneskeliv.