Kurv
Min Side
Familie laver snobrød ved bål på campingplads, hvor campingferie også er dækket af rejseforsikringen.

Sådan opsiger du din forsikring

Har du ikke brug for din forsikring mere og ønsker at sige en eller flere af dine forsikringer op, skal du kontakte os, så guider vi dig til, hvordan du gør. 
Ring eller skriv til os

Skift til andet forsikringsselskab

Vil du flytte dine forsikringer til et andet forsikringsselskab, skal du kontakte dem, så I sammen kan lave en aftale om, hvornår og hvordan de skal opsige dine forsikringer hos os. 

Vi hjælper gerne med at kigge et forsikringstilbud igennem, hvis du har fået et tilbud fra et andet selskab. Læs om sammenligning af tilbud

Du kan bruge følgende opsigelsesvarsler:

  • Når forsikringen udløber - Vil du sige din forsikring op, når den udløber, siges den op den dato, den har fornyelsesdato. Forsikringen skal opsiges med et varsel på mindst 30 dage ved udgangen af en kalendermåned. 

  • Med forkortet varsel - Vil du opsige din forsikring så hurtigt som muligt, kan du altid gøre det med forkortet varsel. Det vil sige med mindst 30 dages varsel ved udgangen af en kalendermåned. 
    Opsiger du med forkortet varsel, har vi ret til at opkræve et opsigelsesgebyr. 

  • Fortrydelse af køb - Du kan opsige din forsikring indtil 14 dage efter, din police er blevet udstedt hos os, hvis du har fortrudt dit køb af forsikringen. 

Særligt om omregistring af bil

Har du solgt din bil, bliver din forsikring automatisk opsagt hos os, når din bil er blevet omregistreret eller afmeldt hos SKAT. 

Har du solgt bilen til en forhandler, har forhandleren 4 arbejdsdage til at omregistrere eller afmelde bilen. 

Sælger du derimod din bil privat, er det en god ide at omregistrere direkte ved overdragelse af bilen. 

Er bilen ikke blevet omregistreret eller afmeldt efter de 4 dage, kan du kontakte Motorstyrelsen og bede dem afmelde bilen. 

Særligt om salg af ejendom 

Har du har solgt dit hus eller fritidshus, er det i første omgang købers forsikringsselskab, som skal opsige forsikringen. Oplys derfor ejendomsmægler eller køber om, at vi er dit forsikringsselskab og dit policenummer hos os.