Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 48 52 62

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

 

Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.


5.000,- for en tur på 2 km? Det er bare for dyrt!

En kort tur til svømmehallen eller ud i skoven kan blive en dyr fornøjelse, hvis der sker et uheld, og du skal betale selvrisiko for skaden.

Delebilsforsikringen dækker hele din selvrisiko, hvis du kommer til at lave en skade på en dele- eller lejebil i Danmark. Forsikringen dækker, når du bruger en dele- eller lejebil, så du behøver ikke tænke på forsikringen hver gang.

Hvis du laver en skade på en dele- eller lejebil i Danmark og bliver opkrævet en selvrisiko for skaden, så dækker delebilsforsikringen selvrisikobeløbet. Du sender blot opkrævningen, som du har betalt, til os, så får du selvrisikoen refunderet.

Vi hjælper også, hvis du havner i en tvist med udlejer

Delebilsforsikringen giver dig også ret til juridisk vejledning om, hvordan du skal håndtere en eventuel tvist opstået i forbindelse med en leje- eller delebil, der er omfattet af denne forsikring.

Vi yder juridisk vejledning til tvister mod det firma eller den delebilsordning, som du har lejet bilen af, eller mod forsikringsselskabet, der forsikrer bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Dækker delebilsforsikringen også selvrisikoen, hvis jeg låner en bil af familie eller venner?

Delebilforsikringen dækker den selvrisiko, du kan komme til at betale efter en skade med eller på en delebil, som du har lejet gennem et delebilsfirma eller en delebilsordning i Danmark.

Vi dækker ikke selvrisiko efter skade på eller med biler, som du har lånt eller leaset, eller biler hvor en eller flere personer har indgået en privat aftale om at deles om en bil.

 

Hvad er en delebil?

En delebil er en bil, som du lejer med betaling pr. minut, pr. time eller dag, pr. kørt kilometer og/eller med et månedligt abonnement. Og som du har lejet gennem et delebilsfirma eller en delebilsordning i Danmark.

Delebilsforsikringen dækker også udlejningsbiler i Danmark.

Dækker delebilsforsikringen lejebiler i Danmark?

Ja, delebilforsikringen dækker den selvrisiko, du kan komme til at betale efter en skade med eller på en lejebil, som du har lejet i Danmark.

Hvordan er jeg dækket, hvis jeg kører i en dele- eller lejebil i udlandet?

Delebilsforsikringen dækker kun i Danmark. Ved billeje i udlandet kan det være din rejseforsikring, som vil dække en eventuel selvrisiko. Bemærk at rejseforsikringen kan have en selvrisiko.
 

Dækker delebilsforsikringen også, hvis jeg lejer min bil ud?

Nej, delebilsforsikringen dækker ikke udlejerens risiko ved udlejning eller udlån af bilen.
 

Dækker delebilsforsikringen også, hvis jeg lejer en bil i mere end 1 måned?

Delebilsforsikringen dækker kun ved brug af lejeperioder i op til 30 dage.

Hvem dækker forsikringen?

Forsikringen dækker den, der har købt forsikringen. Vi dækker derfor kun den selvrisiko, der er opkrævet efter skade på biler, som den der har købt forsikringen har lejet, og hvis denne person var fører af bilen på tidspunktet for skaden.
 

Dækker delebilforsikringen også, hvis jeg selv var skyld i uheldet?

Hvis du bliver opkrævet selvrisiko efter et uheld, som du selv var skyld i, vil delebilsforsikringen dække selvrisikoen.

Bemærk, at delebilsforsikringen ikke dækker, hvis du bliver opkrævet det fulde skadesbeløb og ikke blot et selvrisikobeløb efter en skade på en dele- eller lejebil.