Det er nemt at købe digitalt

Som barn af et medlem skal du selv købe din forsikring, og du kan gøre det her på siden. Efter du har valgt forsikring og dækning, stiller vi nogle spørgsmål for at finde ud af, hvordan du kan blive medlem. Vi spørger bl.a., om dine forældre er forsikret hos os. Og kan du svare ja, kan du blive medlem.

Find din forsikring

Før 31 og resten af livet

Som barn af et medlem i LB Forsikring til PFA er dine forældres forsikringer din vej ind til os. Børn af medlemmer kan vælge mellem alle vores forsikringer og ikke kun dem, forældrene har.

Det voksne barn skal købe forsikringerne, inden de fylder 31. Og selvom forælderen melder sig ud, kan barnet blive hos os resten af livet.


Et godt sted at starte

Indboforsikring
Udeboende børn, der ikke bor med en partner eller børn, er dækket af deres forældres indboforsikring, indtil de fylder 21 år. Senest, når de er fyldt 21 år, skal de derfor have deres egen indboforsikring. Den dækker fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade.

Ulykkesforsikring
Børn er ikke dækket af deres forældres ulykkesforsikring og skal derfor have deres egen. Hos os kan du købe en børneulykkesforsikring til dit barn helt frem til dit barn fylder 21 år. Derefter skal dit barn selv købe en ulykkesforsikring.

Andre forsikringer
Vi har mange gode forsikringer at vælge imellem og hjælper gerne med at finde de helt rigtige, når dit barn bestiller på telefonen. 

Se alle forsikringer