Vi vinder prisen for Danmarks Bedste Kundeoplevelser

Venner sidder og spiller brætspil i stuen, hvor indboforsikringen dækker.

Vi er meget stolte af at vinde Juryprisen for Årets Bedste Kundeservice, som er den største af de priser, der blev uddelt til DI Handel og analyseinstituttet Wilkes Customer Day 2022. 

Der var 50 virksomheder fra alle brancher med i konkurrencen. Både supermarkeder, teleselskaber rejsebureauer, forlystelsesparker og biografer – og næsten alle steder, hvor de har kundekontakt.

Til overrækkelsen blev vi især rost for den måde den måde, vi både kan og vil hjælpe medlemmerne med det samme. 

I takketalen for prisen fremhævede COO i LB Forsikring, Steen Holse Andersen, et af kendetegnene ved den gode tilgang, vi har til vores medlemmer. Både når det kommer til at give dem de digitale løsninger, de efterspørger og har brug for, og når det kommer til den helt personlige kontakt. 

”Det er hovedprisen og en rigtig stor anerkendelse af den måde, vi gør tingene på i LB Forsikring. Vi forsøger altid at møde medlemmerne med tillid. Den meget simple opskrift på god kundeservice er at være verdensmestre til at sige undskyld, mens vi samtidig arbejder på, at der ikke er noget at undskylde for næste gang,” sagde Steen Holse Andersen.

Om prisen

De seneste år har Danske Industri (DI) og analyseinstituttet Wilke uddelt fem Kundeservice Awards en gang om året til deres Customer Day. Priserne bliver fordelt med baggrund i en analyse, Wilke laver af 300 virksomheder fordelt over 10 brancher med svar fra 3.000 danskere. Ud over de fem priser, der bliver uddelt med baggrund i analysen, bliver der uddelt en særlig jurypris, hvor tre customer experience (CX) eksperter giver en pris til den virksomhed, de synes, er bedst til kundeoplevelser. Det er hovedprisen.

November 2022