Igen i år giver vi millioner tilbage til jer. Og allerede nu kan du se, hvad du kan forvente at få.

Når du har en forsikring hos os, er vi sammen om at dække hinanden. Også når det går godt. Derfor får loyale medlemmer igen i år rabat.

Som tak for loyaliteten giver vi i år rabat til alle jer, der har haft en indboforsikring hos os i 2 år eller mere.

I år har vi næsten fordoblet det samlede beløb i forhold til sidste år og giver hele 250 mio. kr. tilbage.

Og – som noget nyt kan du allerede nu se, hvad vi forventer at udbetale til dig i år og glæde dig i god tid. Det nøjagtige beløb ser du i december.

Du kan se vilkårene nederst på denne side.

Se din rabat på Min Side

Regnestykket bag rabatten

Loyalitet skal belønnes, når det er muligt – for det er hjertet i et forsikringsfællesskab som vores. Derfor vurderer vores bestyrelse hvert år i december, om vi kan udbetale loyalitetsrabat året efter og hvor meget.

Hvem får rabat?
For at få pengene udbetalt skal du have haft en indboforsikring hos os uafbrudt i mindst 2 år og en rabat på mindst 75 kr. Du får rabat på alle dine forsikringer, dog med få undtagelser*.

Hvor meget får jeg?
Din rabat afhænger af årets rabatsatser, hvor længe du har haft din indboforsikring, og hvor mange øvrige forsikringer du har. Hvis dine forsikringer ændrer sig i løbet af året, kan du først se dit endelige beløb til december.

*Entrepriseforsikring, forlænget rejseforsikring, Falck vejhjælpsdækning, erhvervsforsikringer og kollektive forsikringer.

Øvrige vilkår

Det er et nyt tiltag, at vi viser loyalitetsrabatten på Min Side hele året. Lige nu vises rabatten med følgende forbehold:

 • Rabatten er et estimat og LB Forsikring er ikke berettiget til at godtgøre for en eventuel difference i det endelige beløb.
 • Rabatten afhænger af dine forsikringer og tilvalg, men lige nu opdaterer vi ikke rabatten løbende. Alle ændringer vil selvfølgelig indgå i din endelige rabat, som vi udregner og udbetaler til december 2022.
 • Rabatten er lige nu baseret på dine oplysninger pr. 14. februar 2022. Hvis du siden da har ændret i dine forsikringer, må du forvente, at din endelige rabat er anderledes end dit forventede beløb på Min Side.
 • Hvis din husstands samlede loyalitetsrabat er under 75 kr., bliver den ikke udbetalt, og du kan ikke se den på Min Side.

Loyalitetsrabatten bliver fordelt mellem medlemmerne i Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring og LB Forsikring til PFA, som alle er en del af forsikringsfællesskabet LB Forsikring. Loyalitetsrabatten er ikke en del af LB Forsikrings generelle forsikringsbetingelser. Vi kan når som helst ændre ordningen. En evt. rabat for 2023 vil blive meldt ud i december 2022.

Andre medlemsfordele

Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret nedenstående forsikringer som Bedst i test

 • Indboforsikring (2020) (2019) (2018) (2017) (2015)
 • Fritidshusforskring (2020)
 • Forsikringer og samlerabat (2019) (2016)
 • Husforsikring (2021) (2016) (2013)
 • Ulykkesforsikring (2019) (2017) (2015) (2013)
 • Bilforsikring (2017) (2015)
 • Elbilforsikring (2021)
 • Rejseforsikring (2021) (2014)

Og anbefaler desuden nedenstående forsikringer

 • Husforsikring (2019) (2018)
 • Bilforsikring (2019)

Døgnåben alarmcentral

Vores alarmcentral er åben alle ugens dage hele døgnet rundt ved akutte skader på hus, bil, indbo og under rejser. Alarmcentralen drives i samarbejde med Falck.

Rabat med biludlejningsfirmaet SIXT

Når du er medlem hos os, kan du få rabat på billeje i Danmark og resten af Europa gennem biludlejningsfirmaet SIXT. 

Udover rabatten sikrer aftalen også, at det lokale SIXT-kontor ved, at din rejseforsikring dækker, hvis skaden sker. Med vores rejseforsikring og en lejebil fra SIXT er du sikker på, at din maksimale egenbetaling i forbindelse med en skade er på 2.500 kr. Derfor bliver du ikke tilbudt yderligere forsikringer, når du står en sen aften og skal hente din bil.

For at bruge aftalen skal du bestille din bil på sixt.dk/lb-forsikring

Ladeløsning til dig med elbil

Når du er medlem hos os, kan du købe en privat ladeløsning som tillæg til dine forsikringer - uanset hvilke forsikringer, du har hos os.

Løsningen er udviklet i samarbejde med Spirii, der leverer platformen bag. Du får en komplet ladeløsning med ladeboks, installation og månedlig serviceaftale inkl. refusion af elafgift til en attraktiv pris.

Pris for ladeløsningen

 • Ladeboks + standartinstallation 9.999 kr.
 • Serviceaftale inkl. refusion af elafgift, drift, fuld garanti og døgnsupport 79 kr./md

Læs mere hos Spiiri og bestil

Rabat på dæk, fælge og autoservice

Få 10 % rabat hos Euromaster med rabatkode
Har du din bilforsikring hos os, kan du få 10% rabat på nye dæk hos Euromaster. Og du får faktisk også 10% rabat på fælge, autotilbehør og autoservice.

Brug rabatkoden: LB på Euromasters hjemmeside

Bolighjælp

Skadeforebyggelse
Vores husforsikring omfatter bolighjælp, så du kan komme de fleste skader i forkøbet. Du kan bl.a. få hjælp via Falck med at:

 • Fjerne eller afspærre områder i tilfælde af istapper, løse tagsten, fygesne og sne på taget, der er til fare
 • Fælde akut beskadigede træer, der er til fare.

Bolighjælpslinjen
Bolighjælp indeholder også en telefonisk bolighjælpslinje, hvor du kan få hjælp ved spørgsmål om fx:

 • Vand- og fugtskader
 • Skadedyr
 • Råd, svamp og skimmel.

Mobilvarsling
Du kan også tilmelde dig app'en mobilvarsling, hvor du kan få vejrvarsler, trafikmeldinger og beredskabsmeddelelser.

Aldersrabat

Når du fylder 60 år, giver vi dig rabat på følgende forsikringer:

 • Indbo Basis
 • Indbo PLUS
 • Cykel PLUS
 • Glas og sanitet
 • Andre standardtillæg, fx højere sum

Rabatten bliver automatisk trukket fra på forsikringen, hvis vi kender dit cpr-nummer.

Præmien på indboforsikringen reduceres ud fra den ældste i husstanden. Beregningen på baggrund af din samlevers alder forudsætter, at din samlever er oprettet i vores system og sat i relation til dig. Alle ændringer i forbindelse med alder sker ved fornyelse af forsikringen efter fødselsdagen. 

Rabat på vindueslås

Vi vil gerne passe på vores medlemmer og være med til at forebygge indbrud. Vi har derfor indgået et samarbejde med firmaet ABUS Lindrucker, som betyder, at du som medlem hos os får 10 % rabat, når du køber vindueslåse via deres hjemmeside.

Læs mere om vindueslåsen

​Rabat på røgalarm og brandslukker

Har du en røgalarm og brandslukker, er du allerede godt på vej til at handle hurtigt, hvis uheldet er ude. Har du ikke allerede en røgalarm og brandslukker, er det en god ide at købe begge dele, da det kan være med til at forebygge brand i hjemmet.

Køb røgalarm og brandslukker med rabat

Når du er medlem hos os få 25 % i rabat på både brandslukkeren og røgalarmer. Læs mere.