Hvorfor købe en hundeforsikring?

Nogle dyreforsikringer er lovpligtige, og hundeansvarsforsikringen er én af dem. Den dækker både hjemme og på rejser, hvis din hund fx skader andre eller andres ting. Hundesygeforsikringen er et tilvalg.

Lovpligtigt ansvar

Forsikringen dækker ansvaret, hvis din hund forvolder skade på andre og andres ting. Den dækker også under udlandsrejser i op til 3 mdr.

Træning og udstilling

Forsikringen er inkl. udvidet ansvarsforsikring til din hund og dækker fx skader på figuranter, trænere og dommere, som sker under træning, udstilling m.m.

Hvalpe på vej?

Hvalpe er dækket af hundemoderens ansvarsforsikring, indtil de flytter hjemmefra, eller til de fylder 4 mdr. De er ikke dækket af moderens sygeforsikring.

Sygeforsikring til hund

Få hjælp til bl.a. undersøgelses- og behandlingsudgifter, fx røntgen, blodprøver, scanning og operation, allerede 30 dage efter oprettelse.

Husk indbo, hvis du vælger sygeforsikring

For at tilvælge hundesygeforsikringen skal du have indboforsikring hos os. Du kan købe den først – eller når du køber hundeforsikringen.

Se pris på indboforsikring

Hvad dækker en hundeforsikring?

En lovpligtig hundeforsikring hos os dækker alle hunderacer, der er lovlige i Danmark. Det er op til dig, om du ønsker at tilvælge en hundesygeforsikring. Herunder kan du se, hvad vores hundeforsikring dækker som standard og med tilvalg.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 48 52 62

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Du kan også selv beregne din pris her på skærmen

Beregn Pris

Undgå stress ved dyrlægen og andre gode råd

Mange hundeejere oplever stressede hunde i nogle situationer. Vil din hund ikke ud af bilen ved dyrlægen? Hvordan tager du bedst din hund med på ferie, og hvordan afleverer du bedst din hund til pasning ? Læs vores gode råd til hundeejere.

 
Gode råd til hundeejere

Find svar i FAQ

Hvordan dækker hundeforsikringen, hvis andre passer min hund?

Passer andre din hund under ferie eller andet, har de personer, der passer hunden, ansvaret for de skader, din hund forårsager. 

Hundeansvarsforsikringen dækker de skader, din hund måtte forvolde, mens den midlertidigt bliver passet af andre. Så de personer, der passer din hund, behøver altså ikke at købe egen forsikring. 

En hundeansvarsforsikring dækker personskade på personer, der midlertidigt passer hunden. 

Hundeansvarsforsikringen dækker ikke skader, din hund laver på passerens ting.

Dækker en hundeforsikring alle hunderacer?

Uanset hundens race dækker en hundeforsikring, så længe racen er lovlig i Danmark.

Jeg har ikke hund mere. Hvordan opsiger jeg hundeforsikringen?

Hvis din hund dør, skal aflives pga. sygdom eller flytter hjemmefra, kan du nemt opsige din forsikring. Du kan skrive til os via kontaktformularen, Skriv til os, som du finder under Kontakt os. Du kan også ringe til os i vores åbningstid, hvis du ikke længere har din egen hund og derfor ikke har brug for en hundeforsikring.